István Hotel és Gasztronómiai falu – Sormás

Zala megyében, Nagykanizsától pár km-re, illetve az M7-es autópálya 219-es lehajtójánál található Sormási pihenőtől alig több mint 1 km-re található az Isván Hotel és Gasztronómiai falu. Régen, míg nem épült meg az autópálya ezen szakasza, kamionos pihenőhelyként üzemelt a hely, viszont mióta a kamionok az autópályán haladva kikerülik a pihenőt, profilt kellett váltaniuk.

Egy esküvői “falut” álmodtak és valósítottak is meg a tulajdonosok. Remek ötlet, 3 in 1 megoldás, templomi-polgári-vacsora méltó helyszíne egyben. Kis hídon át közelíthető meg a helyi sormási katolikus templom. A polgári szertartásnak egy kis pavilont alakítottak ki, egy mesterséges kis tavacska partján.

A vacsora/ebéd helyszínéül két terem közül is választhatunk, attól függően mekkora vendégseregre készülünk.

Az esküvői menüválasztéka a hagyományostól, -modernebb étkeken át egészen az amerikai jellegű állófogadásig, megtalálható.

Komplett szervezést vállalnak, vannak kiemelt, bejáratott alvállalkozóik, zenekarok, cukrászdák, dj-k, mixerek, fotósok, videósok, vőfélyek, ceremóniamesterek, akikkel szívesen dolgoznak.

 

 

Extra ötletes doglokati is kínálnak, mint például csokiszökőkút, kivilágított gyümölcsasztallal, világítható boros látványasztal, bármixer, kívánságlufi eregetés, pezsgőpiramis a gratulációhoz.

Sőt még szobákkal is rendelkeznek, ahol a násznép megpihenhet. Kompelx szolgáltatás, minden egy helyen.

Az itt örök hűséget esküdött pároknak minden év februárjában, egészen pontosan Valentin napkor saját kopjafát állítanak, kis táblácskával. Ezzel a nemes gesztussal is jelezve köszönetüket, hogy őket választotta az ifjú pár.