Sugar! Sugarshop

Sugar! Sugarshop Magyarország első design cukrászdája. Tradicionális családi vállalkozásból nőtte ki magát, mára már két budapesti helyszínen is megtalálható üzletük, a családi vállalkozásként működtetett neves újpesti Horváth Cukrászda emeleti szekciójában, illetve a belvárosi Paulay Ede utcában az Opera mögött. Mindkettő azonos design-nal kialakított, bútorzata, színvilága, kínálata megegyezik.
Akik nyitnak az újdonságok felé, illetve szeretik a hagyományostól eltérő dolgokat, szín/forma/ízvilágot, természetesen mindezt magas minőségi színvonalon kínálva, az a legjobb helyen jár.

Minden tortájuk, süteményük teljesen egyedi,íz,-szín,-formavilágot képvisel, dekoráció teljesen személyre szabott, ízlés szerint , az ifjú pár  variálható.

Mikor belépünk a cukrászdába, olyan érzés fog el bennünket, mintha egy kis mesevilágba csöppennénk. A személyzet öltözete, a kis asztalok, székek, bútorzat, mind összhangban, egy fajta modern, nem a megszokott régi módi cukrászdai stílust sugallva fogadja az ide betérő vendégeket.
Rengeteg féle design torta közül válogathatunk, a gyümölcsös, habos, csupa csokis csodák között tobzódva alig győzzük kiválasztani, melyiket is kóstoljuk meg.

És akinek még ez sem elég, az a kis design (online) shopban is utat engedhet fantáziájának, hogy otthon próbálja hasonló receptjeit megvalósítani. Mindehhez nyújt kellő segítséget online shopjuk, ahol bevásárolhatunk a desszertjeinkhez szükséges alapanyagokat, marcipánokat, dekorációkat, gyöngyöket, gyertyákat, lufikat, mindent, ami egy esküvői party nélkülözhetetlen kelléke lehet.
A sütik, torták mellé válogathatunk még muffinok, mignonok, party falatok közül is, hogy teljes legyen a paletta.