Mézes hetek tengeren innen és túl…

Nászútra szinte minden pár epedezve vár és készül, csak úgy, mint az esküvőre. Ennek megszervezése is nagy előkészületet jelenthet az ifjú pár számára. Pontosan kigondolni, megtervezni, milyen úticélt válasszanak. Hová mennének szívesen első közös Mr & Mrs-ként világot látni.

Sokan választanak belföldi úticélt, sokan viszont átlépve az országhatárt tengerparti nyaralásra, városlátogatásra voksolnak, míg egyesek távolabbi desztinációkat céloznak meg, repülővel átszelve az óceánt, esetleg hajóval folytatják felfedező útjukat.

Egyesek pedig már magát a boldogító igent is távol a világ zajától, külföldön mezitláb,a fehér homokos tenger parton, a pálmafák árnyékában szeretnék kimondani. Ez aztán tényleg komoly szervezést igényel. Szinte mindenhol csak formaság a szertartás, itthon az esetek nagy többségében honosítás szükséges, hogy érvényesítsék fogadalmukat. Ezt mindenkinek magának kell eldönteni, ki mit helyez előtérbe. Valaki a nagy többszáz fős sátras lagzit támogatja, más elbújva, édes kettesben a tenger hullámainak moralylása mellett szeretne örök hűséget esküdni a másiknak, szűk családi, esetleg baráti körben.

Akik ilyenre szánják el magukat, azoknak érdemes utazási irodákat felkeresni és tőlük szervezési, bonyolítási segítséget kérni, pontosan mit és hogyan célszerű intézni.